Ne može da prestane: Fudbaler ponovo uhapšen zbog masturbiranja na javnom mjestu

Igrač Angersa iza rešetaka

Ne može da prestane: Fudbaler ponovo uhapšen zbog masturbiranja na javnom mjestu

M. Šljivak

Fudbaler francuskog Angersa Farid El Melali uhapšen zbog masturbacije na javnom mjestu.

Alžirac je prije u maju privdeden nakon što je masturbirao ispred stana u kojem živi i to dok je posmatrao komšinicu koja se sunčala u dvorištu.

Nakon svega je priznao krivicu i pušten je bez ikakve kazne. Izvinio se komšinici i javnosti za svoje ponašanje, ali jučer je ponovo priveden.

Razlog je činjenica da je i u martu policija dobila prijavu da je Alžirac također masturbirao na javnom mjestu. Pokrenut je postupak nakon izjava svjedoka i El Melali je uhapšen.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Očigledno je da ovaj 22-godišnji fudbaler ima određenih problema i da se ne može suzdržati od ovakvih stvari u javnosti. Zato mu prijeti kazna od 15.000 eura i godine dana zatvora.

Alžirac prošle sezone u Ligue 1 nije proveo previše vremena na terenu. Često je bio povrijeđen, ali je u osam odigranih utakmica zabio pet golova.

Top Komentari

bistrik87
Manijak
4 0
nijepoznat
drkadzija
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi