Ne, nije šala: Niželigaš predstavio veliko pojačanje, on na predstavljanje došao u dresu Porta

Doreham potpisao novog igrača

Ne, nije šala: Niželigaš predstavio veliko pojačanje, on na predstavljanje došao u dresu Porta

E. Škorić

Obično se zgrožavamo na nelogičnosti u bh. nogometu, posebno u nižim ligama, no ovakve stvari se ni kod nas ne dešavaju.

Doreham Town je engleski niželigaš koji je predstavio svoje novo pojačanje i ništa tu ne bi bilo čudno da se novajlija na 'predstavljanju' nije pojavio u dresu - Porta.

Nismo sigurni da li se radi o igraču koji ima neke veze s Portom ili je to bilo prvo što je mogao pronaći u ormaru prije nego je krenuo na predstavljanje, ali klub je trebao da mu obezbijedi neku majicu ili dres kako bi promovisao boje novog tima.

Doduše, kasnije se fotografisao s dresom Dorehama, ali je svejedno ispod imao Portov.

Kazao je kako je oduševljen zbog dolaska u redove Dorehama, da se radi o velikom klub i sve uobičajne floskule koje igrači koriste kada se tek pojave u novom okruženju.

A player from Doreham Town, a club in the English Division One North League, was presented with a FC Porto shirt from r/soccer

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Kakav je ovo jebeni pokemon hahaahahahahaah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi