Ne planirajte vjenčanje 16. juna

Dan za nogomet

Ne planirajte vjenčanje 16. juna

E. Škorić, foto: EPA

U subotu, 16. juna naredne godine, nemojte ni slučajno planirati svadbu jer bi bilo šteta da propustite spektakularne utakmice.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji donosi pregšrt dobrih utakmica, ali 16. juni bi trebalo da stavite u podsjetnik na mobilnom uređaju, pa kada čujete zvučnu signalizaciju, otkažete sve planove, smjestite se na kauč i čvrsto zgrabite daljinski upravljač.

Zašto? Četiri utakmice Svjetskog prvenstva i to u četiri razna termina, praktično nogometna poslastica svaka dva sata.

Najprije Francuska sa svojim zvijezdama protiv Australije, pa onda Messijeva i Dybalina Argentina protiv Islanda, Peru protiv Danske i kao šlag na kraju duel Hrvatske protiv Nigerije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mečevi se igraju u 11, 13, 16 i 19 sati, pa nemojte da se zbunite i za 16. juni odlučite stati na ludi kamen. Izaberite neki drugi dan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije