"Ne ponaša se kao sportista, malo me i sramota"

Kosanović o incidentu s Lalatovićem

"Ne ponaša se kao sportista, malo me i sramota"

E. Škorić

Iskusni trener Milorad Kosanović govorio je o sukobu sa Nenadom Lalatovićem.

Na meču Vojvodine i Radničkog Lalatović je ušao u sukob s Kosanovićem, trenerom Nišlija, a a kasnije je navijaču prijetio klanjem.

"Šteta je da se ovako dobra utakmica izvrće ruglu zbog nekih koji se najmanje ponašaju kao sportisti. To mi je žao. Toga me je malo i sramota", kazao je Kosanović za "TV Arena Sport".

Njegov pomoćnik Dragan Šarac nije htio da priča o stvarima koje nisu vezane za fudbal.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Teška utakmica. Radnički dobro ušao stvorio pritisak. Vratili smo se i uspeli da preokrenemo. Svaka čast našim momcima na zalaganju i trudu. Prava prvenstvena utakmica sa mnogo žara, borbe i svega", poručio je Šarac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi