Kosanović ispljuvao novinarku: Šta ti znaš o fudbalu? Idi kući spremaj ručak!
Najveće uspjehe Kosanović je imao u Kini gdje je osvojio tri titule prvaka (Foto: EPA)

Srpski trener ljut zbog pitanja

Kosanović ispljuvao novinarku: Šta ti znaš o fudbalu? Idi kući spremaj ručak!

M. Šljivak

Trener FK Napredak iz Kruševca Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije koja je organizovana pred meč protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Kosanović je odjurio sa pressa nakon što je izvrijeđao novinarsku zbog pitanja koje je postavila Enveru Alivodiću, fudbaleru tima iz Kruševca koji je također bio na konferenciji za medije.

"Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal. Idi kući spremaj ručak", rekao je Kosanović.

Pitanje se navodno odnosilo na promjenu taktike u prethodnih nekoliko utakmica, a 67-godišnji stručnjak takvo pitanje nije mogao da istrpi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U bogatoj trenerskoj karijeri Kosanović je vodio veliki broj ekipa među kojima su Crvena Zvezda, Vojvodina, Olimpija....

Top Komentari

bebi
seljacina- treba ga tuziti! Imale zene ili ne pojma o fudbalu ako nista naucis da postujes sto mozda ona posteno hljeb zaraduje i to sa diplomom ti nepismeni “treneru” Jedan Mou, ili Anceloti postuju zene na konferencijama a ti lafo “spremaj rucak”
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi