13

Komentari (13)

CHATA
Pa jest jak klub kad moze Slobodu i izbacivat i vraćat u premier ligu
nemozetako
Nijenim dzabe nadimak Fukare
Analiticar
Ove seljacke ekipe kao sto su GOSK, Krupa Zeljeznicar, i slicni treba sve iznaciti u nizi rang takmicenja
milivoje
Ti nabrojani klubovi bar imaju svoj stadion za razliku od lažnih FGR.
Bhf
Pa dobro Gabela i Krupa seoski klubovi ali Zeljo?Ipak je to klub sa velikom tradicijom i nije lijepo takvo nesto izjaviti.Jesu trenutno u rezultatskoj krizi ali bez jakog zelje nece biti ni jake lige.Koliko god ih volio ili nevolio to je zaista cinjenica.
Analiticar
Kakve veze imaju stadioni sa svim malverzacijama i namjestanjima i sta znaci lazni FGR??
Analiticar
Taj ''Zeljo'' je klub koji je jos za vrijeme Jugoslavije bio poznat po namjestanjima i izbacivan je iz lige zbog toga. Liga bez takvih klubova bi bila 1000000000 puta kvalitetnija jer ''ljudi'' iz takvih klubova kvare ligu svojim malverzacijama.
mosaljozemosaplavo
taj Zeljo ima titula i titula i najvise navijaca u BiH sto je cinjenica, cak i u tuzlanskom kantonu ima podjednako navijaca Zelje i male slobode
Patriot
Cuj hoce da blate ime kluba! A jakog imena I kluba u p.m
Avayan
Ovakvim klubovima treba zabraniti da igraju u PL i nije im mjesto.... Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju dole
Samkodk
Nisam navijac slobode a cuj mu price cuj pa bio ne tu de,egat a kakav delegat ko njemu vjeruje bilo eta da kaze. Sto se tice husejnovica i on vol reci ono sto netreba ali poznajem taj krajsve goli ustasa i fasista i ovo me nimalo necudi e moj saveze predsjednik kluba vam nosi pistolj na stadionu..
zokora
Ne jedi govna Djajicu.svi dobro znaju ko je Lujo.
teddy sheringham
Luju na ranu staviti. Haha.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.