Ne stišava se bura nakon meča u Gabeli: Gnusne laži, žele blatiti naša imena i ime kluba

Defanzivac GOŠK-a Darko Đajić za SportSport.ba

Ne stišava se bura nakon meča u Gabeli: Gnusne laži, žele blatiti naša imena i ime kluba

Još uvijek se ne stišava bura nakon jučerašnjeg duela GOŠK-a i Slobode u Gabeli. GOŠK je u odličnoj utakmici slavio sa 3:2, ali je već danas rezultat u drugom planu.

Nakon utakmice u Gabeli u pojedinim bh. medijima su se pojavile informacije da je tokom meča bilo i nemilih scena, što su ubrzo iz GOŠK-a odlučno demantovali, ali i istakli da je situaciju na poluvremenu, bez nekon pretjeranog povoda, zakuhao fudbaler slobode Said Husejinović.

SportSport.ba je potom kontaktirao Husejinovića koji je optužio domaćine jučerašnjeg susreta, a posebno predsjednika GOŠK-a, za prijetnje i uvrede, a bilo je pomena i o potezanju pištolja.

Nije se dugo čekalo ni na odgovor predsjednika GOŠK-a, a potom se oglasio i igrač ove ekipe Hasanhodžić s kojim je Husejinović navodno pred početak utakmice razgovarao o tome kako istu treba odigrati "lagano".

Predsjednik Lujo Ilić je najavio i privatnu tužbu protiv Husejinovića, a sada je sa portalom SportSport.ba razgovarao još jedan igrač čije se ime dovodilo u vezu sa incidentom u Gabeli, defanzivac GOŠK-a Darko Đajić.

"Morao sam se oglasiti jer sam jutros pročitao gnusne laži na pojedinim portalima, u kojima se, između ostalog, pominje i moje ime. Svi koji me poznaju znaju da nije u mom stilu da stvari tako rješavam, čak i u mnogo gorim situacijama", istakao je Darko Đajić, pa nastavio:

"U GOŠK-u ima momaka svih nacionalnosti i nikada se nijedan sekund nije osjetila neka netrpeljivost između nas po tom osnovu, ili bilo šta slično".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čitam kako su izjavili da je naš predsjednik potezao pištolj... Mogu samo reći da su to izmišljostine, laži. Pa, delegat je bio tu - uzmite zapisnik i pročitajte. Hoće da se blate naša imena i ime kluba preko portala što je jako ružno. Ko god je došao u Gabelu naigrao se fudbala, baš kao i Sloboda jučer jer igračima niko ništa nije rekao ili nesportski učinio", izjavio je Đajić, pa na kraju dodao:

"Četiri godine sam u Gabeli i iz ranijih iskustava znam da se prema svakom igraču korektno postupalo od strane naše uprave i da su ti ljudi maksimalno korektni".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Patriot
Cuj hoce da blate ime kluba! A jakog imena I kluba u p.m
7 0
Avayan
Ovakvim klubovima treba zabraniti da igraju u PL i nije im mjesto.... Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju dole
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi