Velež deklasirao Bosnu, verbalni duel Mujezinovića i Vehabovića naljutio navijače

"Ne treba nam narušavanje atmosfere, ja ću to riješiti sa igračima"

13

Komentari (13)

starmac
Posteno od Mujezinovica sto se izvinio za pogresku koju je napravio sa Vehabovicem.Ljudski je grijesiti,idemo dalje.Zna se cilj svih nas i navijaca,igraca i uprave.Premier liga i ako Bod da u EVROPU.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.Svi u KONJIC.
Raikkonen
Velika podrška za VELIKI Velež iz Sarajeva.
Raikkonen
Ako Bog da ...vidimo se.
ibrahim51
Velezu je sada po do kraja ove takmicarske sezone potrebna podrska.Ne smije niko iskakati iz ovog grandioznog projekta ulazak u premijer ligu.Ovo je prilika da se sve dotjera na najvisi nivo.Ako Bog da Velez ce uci u Premijer ligu.Ali nama treba Velez jaki i za Premijer lige.Da bude onaj pravi Velez kada je harao u fudbalu bivsom Yugom.Slazem se da tacno se zna ko sta u timu radi.Ali nekada kada je rezultat dobar zasto da neko ko ima volju da puca slobodan udarac neka puca.To su odlike pravog jakog tima.A uvijek je bilo i bice lopova, neprijatelja nekog kluba koji pisu neke sitnice samo da bi narusili u klubu zdravu atmosferu.Velezu treba u svemu pomoci da postane jaki klub na ovim prostorima.Sve cestitke Rodenima, do konacnog uspjeha.
RedArmySarajevo
Više od ovog sitnog nesporazuma dva mlada igrača sve nas kojima je Velež na srcu treba da uznemiri to što je u subotu mlađahni Šero onako laho protrčao kroz odbranu koje kao da nije ni bilo. U Mostaru Novi Travnik dvije mrtve šanei kod 0:0, Bratstvo prelahko dođe do 0:1, u Vitezu dva puta sami ko mjesec pred nasim golom, itd, itd... Nema u premijeri 5:1 ili 7:0. Tamo je obično 1:0 ili 0:1. To iskustvo imamo iz utakmice kupa protiv premijer ligaša u Mostaru. Podrška Upravi, treneru, igračima....eto nas u Konjic sa sjevera.
velez mo
KAZE NASLOV BILBIJA NAJBOLJI STRJELAC SVINJSKOG SVIH VREMENA,IGRA KER 5 GODINA DAO 40 GOLOVA,A KLUBA I TRADICIJE U PICKU MATERINU, U NAS FAJIC ZABIO 20 ZA POLU SEZONU NA KRAJU PRVENSTVA PRELAZI IM NAJBOLJEG STRJELCA SVIH VREMENA.
1981mostar
Eto koja smo mi pogan, to jest pojedinci. vodis 5:1 i psujes igracima, to samo u BiH ima. Prvi na tabeli, ali nije dovoljno. samaranje i nista vise
velez mo
UPRAVU SI DRUG,TO NAM SAD NIKAKO NETREBA SMIRITI SITUACIJU I IDEMO U KONJIC PO TRI BODA,HAJMO RODENI
starmac
Pa rjesi to IBRO.Mora se znat ko izvodi slobodne udarce,ko penale a ko kornere.Ako nerjesis ti si iskljucivi krivac za takve probleme jer nisi autoritet igracima.Ono je bruka da se svadaju oko izvodenja slobodnog udarca.Mostar u srcu Velez do groba.
vanja8
Idemo rodjeni,uz Red Army ponovo u Premijer ligu....Bravo momci, samo nastavite da gazite...
velez mo
VANJA BRATE JEBO BILBIJA PLEME SVOJE,ZA ONAJ KURAC STO JE POKAZIVO PITARIMA NA KOSEVU.POZZ PITARIMA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.