"Ne vidim United kao kandidata za titulu naredne sezone"
Paul Scholes je velika legenda kluba. Čak 20 godina je nastupao za Crvene đavole, a u 718 nastupa postigao je 155 golova (Foto: EPA)

Paul Scholes sasvim iskren

"Ne vidim United kao kandidata za titulu naredne sezone"

M. Šljivak

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda ne vidi Crvene đavole kao tim koji može biti kandidat za titulu prvaka naredne sezone.

United dolaskom Olea Gunnara Solskjaera igra jako dobro. Od sredine tabele tim sa Old Trfforda je došao u poziciju da se bori za Ligu prvaka, ali Scholes ne vidi svoj voljeni tim na vrhu naredne sezone.

Govorio je Scholes za BT Sport nakon što su Crveni đavoli uz dosta muke u Premiershipu savladali West Ham golovima Paula Pogbe sa penala.

"Ovo izgleda kao da je potrebna potpuna rekonstrukcija tima", rekao je legendarni veznjak, te je dodao:

"U ovom trenutku ne vidim kako bi United mogao biti kandidat za titulu naredne sezone", smatra nekadašnji fudbaler kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United titulu čeka još od 2013. godine. Posljednji koji je osvojio trofej je Sir Alex Ferguson u svojoj oproštajnoj sezoni.

Crveni đavoli su najtrofejniji engleski tim sa 20 osvojenih titula prvaka, a Paul Scholes ih je u 20 sezona u klubu osvojio 11.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi