"Ne želimo odustati od borbe za prvaka, hoćemo fer takmičenje"

Prijedorčani vjeruju u šampionski pehar

"Ne želimo odustati od borbe za prvaka, hoćemo fer takmičenje"

Samir Mlaćo

U srijedu je održana sjednica Upravnog odbora FK Rudar iz Prijedora. Trenutno drugoplasirani tim Prve lige Republike Srpske želi izboriti osvojtiti naslov prvaka, te izboriti plasman u Premijer ligu, a glavni konkurent im je Zvijezda 09.

U Ligi za prvaka Prve lige RS do kraja je ostalo devet kola, te Prijedorčani vjeruju da će na kraju prvi proći kroz cilj. Ipak, ističu da su se n njihovim utakmicama dešava kardinalne greške sudije koji su išle na štetu kluba, ali da vjeruju da će prvenstvo do kraja proteći u fer i korektnoj borbi.

Oglasili su se saopštenjem za javnost:

"Dosadašnji rezultati i zalaganje daju puno pravo da strukture kluba imaju povjerenje u stručni štab i igrače da će uspjeti obezbjediti željeni plasman. U tom cilju Uprava kluba će stimulisati stručni štab i prvi tim odgovarajućim premijama i nagradama u skladu sa aktima Kluba, jer ne želimo odustati od borbe za prvaka RS dok god postoji i minimalna šansa za osvajanje titule. Ovim putem pozivamo organe FSRS da obezbjede fer i sportsko takmičenje, jer smo, na žalost, svjedoci kardinalnih sudijskih grešaka, čak i duelu sa našim najvećim rivalom, i to na našem terenu, koje su direktno uticale na sam rezultat i trenutni plasman na tabeli, a koje su ne mali broj puta bile na štetu FK „Rudar-Prijedor“.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kako ove godine Klub obilježava 90. godina rada i postojanja, jubilej će biti obilježen na način kako to i dolikuje Klubu duge tradicije, u skladu sa trenutnim i realnim mogućnostima. Više detalja o samom programu obilježavanja ćemo dostaviti svim medijima u narednom periodu. Iskreno se nadamo da će jedini krajiški predstavnik u play off-u ostvariti cilj, odnosno plasman u viši rang takmičenja, gdje nam je i mjesto, i na taj način staviti krunu na takmičarsku 2017/18 godinu".

Rudar trenutno za Zvijezdom 09 zaostaje dva boda, a sutra će ugostiti Drinu iz Zvornika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi