Autobus "pobjegao", ekipa nije htjela čekati: Rudar bez trojice igrača na gostovanju
Foto: rudar-prijedor.com

Nesvakidašnja situacija

Autobus "pobjegao", ekipa nije htjela čekati: Rudar bez trojice igrača na gostovanju

Ekipu Rudara iz Prijedora koja će se do kraja sezone boriti za ulazak u Premijer ligu sa Zvijezdom 09 danas očekuje važno gostovanje kod Sutjeske u Foči.

Prijedorčani žele sa nova tri boda okončati preliminarni dio sezone u Prvoj ligi RS, ali će imati težak zadatak protiv neugodne Sutjeske. A da stvari budu još gore, u Foču su otputovali bez trojice fudbalera.

Riječ je o Milanu Šakiću, Dušanu Komljenoviću i Drašku Loliću. Međutim, pomenuti fudbaleri nisu niti povrijeđeni, niti suspendovani nego su zakaznisli na autobus, saznaje Glas Srpske.

Naime, njih trojica su nakon jutarnjeg treninga otišlii kućama u Banjaluku kako bi uzeli stvari, te su trebali sačekati autobus koji je, sa ostatkom ekipe, krenuo iz Prijedora prema Foči.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ipak, oni su zakasnili nekoliko minuta na dogovoreno mjesto, a stručni štab je odlučio da ih ne sačeka, pa su Prijedorčani bez Šakića, Komljenovića i Lolića krenuli put Foče.

Navodno su "ostavljeni" fudbaleri bili razočarani ovakvim postupkom uprave, ali je predsjednik kluba Dalibor Majkić za Glas Srpske izjavio da se radilo tek o nesporazumu, te da se uprava izvinila pomenutim fudbalerima. Ipak, dodao je da se još uvijek ne zna da li će klub poduzimati sankcije i prema kome.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi