"Ne znam je li cijena realna, ali Van Dijk će biti najbolji"

Claude Puel tvrdi

"Ne znam je li cijena realna, ali Van Dijk će biti najbolji"

Edmir Škorić

Menadžer Leicester Cityja Claude Puel smatra kako će Virgil van Dijk postati najbolji stoper na svijetu.

Van Dijk je za rekordnih 75 miliona funti iz Southamptona prešao u Liverpool i smatra se da je to najbolji mogući potez Redsa, čija je odbrana već sezonama užasna.

I dok neki opet misle da je Liverpool pretjerao s cifrom, Puel smatra da je Holanđanin pun pogodak za tim s Anfielda.

"On je jedan od najboljih defanzivaca na svijetu i svakako ima sve potrebno da postane najbolji. Fantastičan je za Liverpool", rekao je Puel, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Može igrati u raznim dobrim timovima i to je nagrada za njegov trud. Bilo je teško na početku sezone jer je želio da mijenja klub, ostao je i nije bio sretan, ali tek sada će biti još bolji. Sretan sam zbog njega i sretan sam što će igrati protiv nas".

"Ne znam stvarn je li to realna cijena, ali je nevjerovatno dobar igrač. Imao sam ga na raspolaganu šest mjeseci, bio je povrijeđen, no znam da je to jako karakteran dečko", ističe Puel,čiji će Leicester igrati protiv Liverpoola na Anfieldu u subotu u finalnoj utakmici za ovu godinu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi