"Nema dileme, Salah je igrač za Real Madrid"
Foto: EPA

Hector Cuper tvrdi

"Nema dileme, Salah je igrač za Real Madrid"

M. Šljivak

Sjajni egipatski fudbaler Mohamed Salah ove sezone blista u redovima Liverpoola.

Ovaj 25-godišnji fudbaler vođa je Redsa na terenu i već je u 28 odigranih susreta postigao 21 pogodak uz osam asistencija.

Njegove fantastične igre navodno su privukle Real Madrid. Kraljevi bi ga na ljeto rado vidjeli u svojim redovima, a selektor reprezentacije Egipta Hector Cuper tvrdi da Salah bez ikakve dileme može igrati tamo.

"Salah je zvijezda reprezentacije Egipta. Njegovo prisustvo nam je pomoglo da odemo na Svjetsko prvenstvo. Tim je radio sjajno, posebno Salah. Sjajan je fudbaler. Bez ikakve dileme može igrati za Real Madrid", poručio je Cuper.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salahu je svega 25 godina, a već iza sebe ima interesantnu karijeru. Evropsku avanturu počeo je u Baselu, igrao je potom za Fiorentinu i Chelsea, koji ga se lako odrekao.

Ponovo je proradio u Romi da bi ljetos pojačao Liverpool za 42 miliona eura i na kraju se pokazao kao pravi potez.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi