"Ne znam kako smo izgubili, ali ovaj tim je preslab i uništićemo ih u revanšu"

Gigi Becali o Rapidu iz Beča

"Ne znam kako smo izgubili, ali ovaj tim je preslab i uništićemo ih u revanšu"

M. Šljivak

Rumunski velikan FCSB (nekadašnja Steaua) poražen je sinoć u Beču od ekipe Rapida sa 3:1 u prvom meču play-offa za plasman u grupnu fazu Evropske lige.

Rapid će tako imati finu zalihu od dva gola pred revanš meč, a nakon prvog duela oglasio se i kontroverzni predsjednik kluba iz Bukurešta Gigi Becali.

On je uvjeren kako je Rapid preslab i da će njegov tim da ih pregazi u revanšu.

"Ovaj tim je preslab da nam napravi probleme u Bukureštu. Razbićemo ih. Ne mogu shvatiti kako smo izgubili ovaj meč. Ne mogu da vjerujem, ali uništićemo ih u revanšu", poručio je Becali.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kontroverzni predsjednik je u posljednje vrijeme bio jako kritičan prema vlasitim igračima i ove riječi poprilično iznenađenje od Becalija.

Revanš duel između FSCB i Rapida igra se u četvrtak.

Top Komentari

Svojprisebi
ma kad je ovako arogantan popice on i u rumuniji par komada
1 0
Chupy
"Kontroverzni predsjednik je u posljednje vrijeme bio jako kritičan prema vlasitim igračima i ove riječi poprilično iznenađenje od Becalija."Pisac je malo usro, bez (su) text nema veze al hajd.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi