"Ne znam više šta hoće od tebe, pa ne možeš ni ti praviti čuda i uraditi sve sam"

Ronaldova sestra se oglasila na Instagramu

"Ne znam više šta hoće od tebe, pa ne možeš ni ti praviti čuda i uraditi sve sam"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa poraženi su sinoć u finalu Kupa Italije protiv Napolija.

Napoli je uspio da dođe do trofeja nakon penala jer u regularnom dijelu meča nije bilo golova. Za navijače Juventusa ovo je bio veliki udarac jer su očekivali da će njihov tim doći do trofeja.

Nakon utakmice na posebnom udaru našao se Cristiano Ronaldo koji sinoć nije pružio blistavu partiju. Portugalac je dobio velike kritike za svoju igru, a u odbranu je stala njegova sestra Elma Aveiro.

Ona se oglasila na Instagramu i poručila je da Ronaldo jednostavno ne može sve sam da uradi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šta više hoćete? Daje sve od sebe, ali ne može praviti čuda i uraditi sve sam. Ne razumijem kako mogu ovako igrati. No, drži glavu gore, ali ne može sve sam kralju moj", poručila je Ronaldova sestra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Ne rise, nije bio ništa bolji od ostatka ekipe.
3 3
Maestro
Legenda kaže da Ronalda traži policija po tribinama olimpica kažu nestao posle prvog sučeva zvižduka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti