Ne znamo sastav Uniteda, ali znamo ko sigurno igra

Mourinho potvrdio

Ne znamo sastav Uniteda, ali znamo ko sigurno igra

Edmir Škorić

Manchester United i Hull City večeras igraju susret 23. kola engleske Premier lige.

Nedavno su Hull i United odmjerili snage u FA Kupu, a sada je vrijeme da se sastanu i u prvenstvu. Crveni vragovi će na Old Traffordu tražiti 12. pobjedu i povratak na 'evropske' pozicije, a kamo bolje prilike nego ove kada im u goste stiže davljenik.

Jose Mourinho ima skoro sve igrače na raspolaganju i na pravim je mukama večeras. Ne zna još ni sam sastav, ali zna definitivno ko igra.

"Micki će igrati. Jednostavno. Kako da ga ne uvrstim u tim nakon svega?", kazao je Mourinho, čime je potvrdio kako će Henrikh Mkhitaryan večeras dobiti šansu, a Armenac je to i zaslužio zbog dobrih igara u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United je šestoplasirani tim prvenstva sa 41 bodom, dok je Hull na dnu tabele sa samo 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi