Đekanović: Čeka nas spektakl u revanšu

Trener Zvijezde

Đekanović: Čeka nas spektakl u revanšu

S. Mlaćo

Zvijezda se u sjajnom svijetlu predstavila na Grbavici. Željezničar je slavio 2:1, a Zvijezda ostavila sjajan utisak i sigurno će na Banja Ilidži biti itekako zanimljivo.

Nebojša Đekanović, šef struke Zvijezde, sjajno je spremio tim koji se nije branio. Dao je svoje viđenje meča.
“Vrijeme nije išlo na ruku, ali čestitam igračima na pristupu. Što se tiče prvog poluvremena, izašli smo hrabrije. Želji se naravno ne prijeti, osujetili smo krila i napadače. Drugo poluvrijeme donijelo je veliki pritisak, mlada smo ekipa i ništa ne zamjeram igračima. Zaslužili smo pogodak, čestitam momcima, ali i želim Edisu puno sreće u nastavku sezone“, rekao je Đekanović.

Govorio je o projektu u Zvijezdi.

“Kada sam došao u Zvijezdu bila je predzadnja. Borila se za opstanak, a ja sam posložio ekipu, te smo ostvarili cilj četiri kola prije kraja. Dogovorili smo da napravim selekciju i da to bude moja vizija kako želim da igra klub. Dva puta smo u četvrtfinalu Kupa, drugi smo u ligi i želim da dodatno napredujemo“, jasan je bio ambiciozni trener kluba iz Gradačca.

Govorio je i o revanšu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Biće to spektakl za naš grad. Izaćemo hrabro, pokušati ugroziti Željezničar. Nećemo prijetiti, rekao sam to, ali naravno sve ćemo pokušati učiniti za što bolji rezultat“, dodao je Đekanović.

Revanš utakmica igra se naredne srijede u Gradačcu, s tim da će satnica naknadno biti poznata.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

51826291919188923
Dobra ti je ekipa realno svaka cast
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi