Partizan po uzoru na velike timove: Kazne za korištenje mobitela, zbog kašnjenja...

Radi se na disciplini

Partizan po uzoru na velike timove: Kazne za korištenje mobitela, zbog kašnjenja...

E. Škorić

FK Partizan uveo je pravilnik za igrače koji će bivati kažnjavani ukoliko ga se ne budu pridržavali.

Dosta trenera u svijetu svoj uspjeh bazira na disciplini, a sada se tome posvetio i trener Partizana Savo Milošević, pa će igrači beogradskog velikana morati da budu oprezni.

Kako bi disciplina među igračima ostala na nivou, uvedene su rigorozne mjere. Kašnjenje na zajedničke obroke kažnjava se sa 50 eura, dok se kašnjenje na trening, na sastanak ili korištenje mobitela za vrijeme obroka kažnjava sa 100 eura.

Najrigoroznija kazna je kašnjenje na autobus, pa tako svaki igrač koji zakazni mora da plati 200 eura.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na dan utakmice pogreške se duplo više plaćaju. Kazne se moraju platiti u roku od sedam dana.

Top Komentari

Plavi_Strumf
zato su i u Europi skoro svake god, disciplina i profesionalizam jaro, a ne kod nas sve neki sminkercici po šišama vise, pa na trening za 60%izgubljene snage od duvanja slaufa
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti