Bivši član Željezničara novi Osimov adut u Veležu

Već radi sa ekipom

Bivši član Željezničara novi Osimov adut u Veležu

A. Čaušević

Kako to obično biva novi trener sa sobom dovodi i ostatak stručnog štaba. Izuzetak nije ni Amar Osim koji je nedavno preuzeo Velež. 

Osim je sa sobom odmah doveo pomoćnike od povjerenja. U pitanju su Almir Memić, Osimov stalni pomoćnik te Adin Mulaosmanović.

Kako je Jasmin Trnovac otišao u paketu sa Feđom Dudićem u FK Sarajevo, Rođeni su morali tražiti i novog kondicionog trenera.

Tu funkciju će u budućnosti obnašati Nedim Čović koji već nekoliko dana radi sa ekipom na pripremama na Kupresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čović je i ranije sarađivao sa Osimom. Bilo je to u posljednjem mandatu trofejnog trenera u ekipi Željezničara.

Inače, ugovor s Veležom bi trebao potpisati i Frane Ikić, defanzivac koji je igrao za Željezničaru također za vrijeme Osimovog posljednjeg mandata na Grbavici.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
3 pojacanja 102 godine
5 6
meskoni
Velež = Željezničar B tim
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi