16

Komentari (16)

benyamin
da nije mozda Amer Hiros, a ne Nedim
Samosloboda.forzajuve
Ko je ovaj keremeh .. hahaha.. covjek ne zna sta igra.. ko njeg gura i ima li ovaj trener Sarajeva oci.
Shaba
Smijesno izgledamo. Bez zara, zelje i volje. Jedino ko se bori, Radovic i Andjusic. Matanovic se nije sastavio s loptom,ne samo danas, nego otkako je doso. Ne mozemo lopte iznijet, da uvezemo tri pasa. Ja fkt nez sta radi ovaj Rozman. Nit su igraci motivisani, nit imamo neku trku, nit taktiku, 0 bodova. Penaranda glumi Neymara, frajer nije dobar u glavu, gol sansu im napravi. Fkt sam se nado da je ovaj Rozman ozb trener, al kako koja tekma sve gore izgledamo.
Salkan
Frajer je i ono malo što je valjalo uništio.Bolje ni da nisu išli na pripreme.Dupli pas ne znaju odigrati.Frajer je teška ubleha
Ecosport
Drago mi je što je ovaj makedonac nešto sra0 Krpiću i onda primi go sa 30 metara. Neka mamu ti yebem, hoćeš se ti qurčit. Željo slab, Sarajevo katastrofa u prvom poluvremenu.
user1653764640
Zeljo slab ti si glup
Bulle
Utakmice i *****e...šta je ovo, kakva je ovo igra, pa akcije nema....prodora, onaj se kreten od golmana ****i primi go sa 40 m
Qwasyx09
Halka na kraju
plemic
sivonja sviraj kraj.
Salkan
Šta će sad hudi Roman,on ne zna napadački igrati
Juka1987
Nije glupost nego namjesteno ascare kao sto se i znalo
Pušteno da Željo ne ode u relegaciju
user1708718620
Željo najači
corleoneHZ
Je*em im Đildin grob namješteni
user1653764640
****m ti mater glupiu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti