Mekić: Željini navijači su jedini koje ne treba posebno zvati

Očekuje veliku podršku i sutra

Mekić: Željini navijači su jedini koje ne treba posebno zvati

E. Škorić

Nedim Mekić jedan je od onih kojima se ispunio dječački san, pošto je nedavno zaigrao za prvi tim Željezničara pred skoro punom Grbavicom.

Mekić je ovog ljeta kao slobodan igrač stigao na Grbavicu i za sada igra važnu ulogu u sastvau Tomislava Ivkovića.

Bivši igrač bijeljinskog Radnika danas je na press konferenciji govorio o meču sa Posušjem koji se igra sutra od 19 sati.

"Atrmosfera u ekipi je odlična još od prvog dana kada sam došao. Željo je Željo, uvijek treba da igra na pobjedu. Dobro je šef rekao, nema lagane utakmice. Posušje je dobra ekipa, tek su ušli u ligu, imaju dobrog trenera, ali nadam se da ćemo sutra pobijediti i da ćemo ostvariti prva tri boda", rekao je Mekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači za Želju mnogo znače. Kao što je šef jednom rekao, to su jedini navijači koje ne morate pozivati da dođu. Imao sam tu sreću da igram protiv Borca pred skoro punim stadionom. Nevjerovtno je igrati pred onakvom publikom. Osjećao sam se fantastično i šteeta što nismo osvojili sva tri boda jer smo bili blizu, ali bit će to dobro", dodao je Mekić.



Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Nedime nastavi kao u ove dvije odigrane tekme i bit ce to sve ok.Onakva igra i zalaganje Mora biti nagradjena.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi