Nedo Turković pronašao novi klub

Nekadašnji napadač Željezničara na Malti

Nedo Turković pronašao novi klub

S. Mlaćo

Bh. napadač Nedo Turković pronašao je novi klub.

Naime, nakon avanture u dalekoj Indiji, Turković se vratio u BiH gdje je održavao formu i čekao pravu ponudu.

Na kraju je postigao dogovor sa timom FC Qormi sa Malte, trenutno posljednjeplasiranom timu malteške Premijer lige. Qormi nakon sedam odigranih kola ima samo četiri osvojena boda, te će im 29-godišnji napadač sigurno dobro doći.

"Potpisao sam ugovor prije par dana, a danas je stigla registracija iz Indije. Na Malti sam sada narednih godinu dana", kratko je kazao Turković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri Turković je nastupao za Željezničar, Travnik, Lovćen, Akzhayik, AZAL, Olimpik, NK Brezice 1919, NEROCU FC...

Top Komentari

plavi kanarinac
A i ne može nigdje nego sa amaterima...
14 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi