Nedved komentarisao Pjanićev duel s Juventusom

Stara dama u grupi s Barcelonom

Nedved komentarisao Pjanićev duel s Juventusom

A. Čaušević

Voljom žrijeba odlučeno je da se u istoj grupi nađu Barcelona i Juventus. 

To znači da će Miralem Pjanić sa svojom novom ekipom odmah u Ligi prvaka igrati protiv svog bivšeg kluba.

Povratak Pjanića u Torino te duel Cristiana Ronalda i Lionela Messija komentarisao je i potpredsjenik Bianconera, Pavel Nedved.

"Utakmice s Barcelonom će biti fascinante, bit će to duel dva šampiona koji su i dalje najbolji na svijetu. Lijepa je što smo im mi dali Pjanića, a oni nama Arthura", rekao je Nedved.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inbače, raspored mečeva grupne faze još uvijek nije poznat. U grupi s Juventusom i Barcelonom još se nalaze Ferencvaros i Dynamo Kiev.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bajernovac
u kojem su svjetu najbolje ,,,na pesu,,,,jel fifi,,, Bayern prvak evrope pregazi Barsu nisi znao ,,,,8 golova zabili sugurno ni juventus penalon ne bi prosao bolje,,,
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi