Nedved o transferu koji bi uzdrmao Apenine: "Sve je moguće"

Govorio nakon žrijeba u Monte Carlu

Nedved o transferu koji bi uzdrmao Apenine: "Sve je moguće"

Admin Čaušević

Prijelazni rok u Italiji traje do ponedjeljak, a Pavel Nedved nije zatvorio vrata transferu koji bi mogao uzdrmati Apenine. 

Potpredsjednik Juventusa je nakon žrijeba grupa Lige šampiona govorio o budućnosti Paula Dybale koji se tokom cijelog ljeta dovodi u vezu s odlaskom iz šampiona Italije.

Mediji u Italiji odavno špekulišu o mogućoj razmijeni s Interom, odnosno odlaskom Dybale u milanski klub te dolaskom Maura Icardija među Bianconere.

"Mislim da se dok traje prijelazni rok radi i na dolasima i odlascima. Može se desiti bilo šta. Icari? Sve je moguće", rekao je Nedved.

Icardi je odavno prekrižen u Interu, čelnici milanskog kluba su Argentincu su jasno poručili da se na njega ne računa. Do sada ga je pokušao angažovati Napoli, ali se sjajnom golgeteru nikako ne ide u ovaj klub. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Juventus će u novoj sezoni Lige prvaka igrati sa Atletico Madridom, Bayer Leverkusenom i Lokomotivom iz Moskve.

Na drugoj strani žrijeb uopšte nije mazio Inter. Milanezi su se našli u grupi smrti sa Barcelonom, Borussijom Dortmund i Slaviom iz Praga. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Jwbo ti icardi zenu, kretenu glupi jedva cekam da odes iz kluba
1 1
Syr
opet prevodi..po volji i zelji..Icardi? "kao sto sam vec rekao raxmdi se i na odlascima i dolascima"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti