Sinoć dogovoren transfer Marija Mandžukića

Zarađivat će 7.5 miliona eura po sezoni

Sinoć dogovoren transfer Marija Mandžukića

A. Čaušević

Poznata je naredna destinacija Marija Mandžukića ako je vjerovati izvještajima iz Italije.

Iskusni hrvatski napadač će poslije četiri godine napustiti Juventus te će karijeru nastaviti u Kataru.

Tuttomercato izvještava kako je sinoć praktično dogovoren Mandžukićev transfer u Al-Rayan.

Ovaj 33-godišnjak će s novim klubom potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 7.5 miliona eura. Na potpis ugovora bi trebao doći danas ili sutra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema pojedinim informacijama Juventus će dobiti manje od planiranog. Stara dama je očekivala zaradu od 10-ak miliona, a inkasirat će između 6 i 8 miliona.

Za Juventus je pod vodstvom Maxa Allegrija odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola. Najveća žal u dresu Bianconera sigurno ostaje izgubljeno finale Lige prvaka 2017. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi