"Nehumano je to što radi sve ove godine, a sad će dodatno napuniti baterije"

Pontes o Cristainu

"Nehumano je to što radi sve ove godine, a sad će dodatno napuniti baterije"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je kao i drugi fudbaleri prinuđen da vrijeme provodi u karantenu zbog pandemije koronavirusa.

Pauzu u prvenstvu Italije provodi na Madeiri, a u izolaciji žestoko trenira kako bi spreman dočekao eventualni nastavak prvenstva.

Njegov bivši trener Leonel Pontes tvrdi da će odmor itekako pomoći Ronaldu da napuni baterije.

"Odmor u njegovim godinama će mu pomoći da napuni baterije. Glad i želju za igrom već ima. Nije nevjerovatno to što je tako dobar s 35 godina, već što je konstantno na visokom nivou. To je nehumano. Nevjerovatno je kako čovjek može biti na vrhunskom nivou sve ove godine, iako je promijenio ligu i pozicije", rekao je Pontes.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Ronaldo je zaista nevjerovatan. Postigao je 25 golova u 32 utakmice, a Juventus je spreman i da mu produži saradnju do 2024. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ubija lik a kad se vrati fudbal popisat će se na sve.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi