Neil Warnock definitivno ima nešto protiv Tottenhama

Spursi mu nisu simpatični

Neil Warnock definitivno ima nešto protiv Tottenhama

Tottenham je 2019. godinu otvorio rutinskom pobjedom na gostovanju protiv Cardiffa rezultatom 3:0, čime je ostao u igri za naslov prvaka.

Bez obzira na sjajnu partiju i drugu poziciju na tabeli, menadžer Cardiff Cityja Neil Warnock nije baš pohvalno govorio o Tottenhamu, a iz njegove izjave bi se dalo zaključiti da mu ovaj londonski klub nije previše simpatičan.

"Tottenham nije kandidat za titulu. To je samo moje iskreno mišljenje", poručio je Warnock nakon poraza, a potom nastavio da priča o jučerašnjem rivalu:

"Premier liga bi trebala natjerati Tottenham da do kraja sezone igra na Wembleyju. Mislim da niko od naših rivala ne bi trebalo da ima bilo kakve prednosti. Nije naša krivica što njihov stadion nije otvoren na vrijeme, i mi smo trebali igrati na novom stadionu... Mislim da bi liga sada morala zauzeti stav da Tottenham završi sezonu na Wembleyju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za one koji ne znaju, Tottenhamov novi stadion trebao je biti spreman za sami početak sezone, a prva utakmica na njemu će biti odigrana krajem januara protiv Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi