Zašto je gol protiv Cardiffa toliko važan za Harryja Kanea?

Nesvakidašnje dostignuće napadača Spursa

Zašto je gol protiv Cardiffa toliko važan za Harryja Kanea?

Napadač Tottenhama Harry Kane je novu godinu otvorio golom na gostovanju protiv Cardiffa, kojeg je njegov tim savladao sa 3:0.

Engleski fudbaler se u strijelce upisao već u trećoj utakmice, istina uz dosta sreće, a taj gol za njega ima veliku važnost.

Naime, Harry Kane je na taj način uspio da zatrese mrežu svakog kluba u Premier ligi protiv kojeg je igrao.

Do sada se igrajući za Tottenham susretao sa 28 različitih klubova u Premier ligi i više nema nijedan koji se može pohvaliti da se uspio odbraniti od ovog nevjerovatnog golgetera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Harryja Kanea je gol protiv Cardiffa bio 14. u dosadašnjem dijelu prvenstva, čime se izjednačio sa Aubameyangom na listi strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi