Neizvjesna sudbina Navasa: "Ako Zidane kaže da odem, otići ću"

U Realu od 2014.

Neizvjesna sudbina Navasa: "Ako Zidane kaže da odem, otići ću"

Keylor Navas izjavio je da je spreman otići iz Real Madrida ukoliko Zinedine Zidane ne bude računao na njegove usluge.

Kostarikanac je na Santiago Bernabeu od 2014. godine i mnogi su mu predviđali kraj kada je obznanjeno da je došao Thibaut Courtois, ali na sve to na kraju je dobio novi ugovor, čime su mu Madriđani pokazali da itekako računaju na njega.

Ipak, kako u ovoj sezoni i nije dobio pretjeranu veliku minutažu šuška se da bi mogao otići, a posljednju riječ će svakako dati novi trener Zinedine Zidane.

"Sve će ovisiti od trenera. Ako mi on kaže da napustim klub, onda ću to i učiniti", izjavio je Navas nakon poraza Reala od Valencije u zadnjem kolu LaLige, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imam ugovor s Realom i to je moj klub. Ovo je bila teška sezona koja se nije razvijala na način na koji smo očekivali. Moramo se sabrati i popraviti ovu situaciju."

Navas je, podsjetimo, prije dolaska u Real branio za Levante, Albacete i Saprissu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi