Nekada je i minut na terenu dovoljan za titulu prvaka!

Jese Rodriguez pravi sretnik

Nekada je i minut na terenu dovoljan za titulu prvaka!

A. Čaušević

FS Francuske je tokom sedmice odlučio da okonča sezonu Ligue 1 za zelenim stolom pa je tako titula prvaka dodijeljena PSG-u, ukupno deveta u klupskoj historiji. 

Među onim koji mogu slaviti titulu te Jese Rodriguez. Španskom ofanzivcu je jedna minuta na terenu bila dovoljna da se dobije medalju.

Španski krilni fudbaler je tokom sada već minule sezone ušao u sudijskoj nadoknadi utakmice PSG - Metz koju su domaći dobili s 2:0 te ga slijeduje medalja.

Prema pravilima LFP-a svaki igrač iz neke ekipe koji je na terenu proveo najmanje minut treba biti proglađen šampionom. Pravilo koje je ovaj put definitivno obradovalo Jesea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Jese je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka posuđen Sportingu iz Lisabona. Iako je član PSG-a od 2016. godine zbog fizički problema uglavnom je na posudbama. Ranije je bio u Las Palmasu, Stoke Cityju i Betisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi