7

Komentari (7)

jogabonito
Pardon Bulle ha ha ,slabo kontam,pitanje nije uopste za mene
Bulle
Pitanje za ovog sto kaze kako igra bolje da je i ostao pa me zanima gdje je on napravio transfer a momak je korektan 100%
jogabonito
OK sve je u redu,ja sam htio reci da bi radije davao sansu u repr. momcima koji tek treba da se dokazu,a zahvalio bi se igracima tipa Kolasinca,Besica,Bicakcica,Cimirota itd koji igraju vani,ali objektivno niti su u nekoj igri za trofeje niti igraju posebno vazne uloge u svojim timovima.Draze bni mi bilo dati sansu nekoj radnickoj djeci koji gore od zelje i idu sto bi se reklo glavom pod kopacku,pa kad tad ce se to isplatiti.
jogabonito
fer i korektno
Bulle
A kako ti igras ???
jogabonito
fer i korektno
jogabonito
Bolji od Kolasinca u svakom slucaju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti