Nekada najbolji svjetski fudbaler ponovo bez kluba

Ronaldinho i Fluminense raskinuli saradnju

Nekada najbolji svjetski fudbaler ponovo bez kluba

Adnan Beganović

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Ronaldinho, od juče je slobodan igrač.

Naime, Ronaldinho je sporazumno raskinuo saradnju sa Fluminenseom, brazilskim klubom za koji je odigrao devet utakmica.

Nekada najbolji svjetski fudbaler sam je zatražio raskid ugovora, a čelnici kluba, može se reći, sa oduševljenem su mu izašli u susret.

"Sporazumno smo rakinuli ugovor sa Ronaldinhom, a klub će u budućnost s njim sarađivati na nekim drugim projektima. Želimo mu se zahvaliti i poželiti mnogo sreće u njegovoj narednoj fazi života", istakli su iz brazilskog kluba.

Podsjetimo, Ronaldinho je karijeru počeo u Gremiju, a najbolje partije pružao je u dresu Barcelone u koju je stigao iz PSG-a. U karijeri je još igrao za Milan, Flamengo, Atletico Mineiro i Queretaro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.