Nekada velika nada našeg nogometa: Povratak Anida Travančića na bh. terene

Nastupat će za TOŠK

Nekada velika nada našeg nogometa: Povratak Anida Travančića na bh. terene

E. Škorić

Nekada veliki talent bh. nogometa Anid Travančić novi je član federalnog prvoligaša.

Travančić je, kako smo i najavili, postao novi igrač TOŠK-a iz Tešnja, koji ima visoke ambicije i u narednoj sezoni Prve lige Federacije BiH.

Travančić je svojevremeno važio za najtalentovanijeg mladog igrača u BiH, no velika karijera se nije ostvarila zbog raznih faktora i uglavnom vezano za Anidov privatni život.

Igao je za Zagreb, Čelik, Hajduk, Lokomotivu, Sarajevo, a 2015. godine je izgledalo kao da je njegova karijera gotova.

Međutim, tada je obukao dres TOŠK-a, pa Proletera iz Teslića, igrao i u Novom Pazaru, pa Radničkom iz Niša i u posljednjem angažmanu je nosio dres autrijskog niželigaša Wiener Liniena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sada je odlučio da opet zaigra na bh. terenima i kao igrač TOŠK-a željet će naredne sezone da se domogne titule i plasmana u Premijer ligu BiH.

Promo

Top Komentari

ljoze01
Jel on nekad igrao za Njanjajevo on je propalitet....
0 13
Robijasis1000
Od svega sto posjeduje jedino mu je sestra picka i po
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi