Nekadašnji član Borca pojačava Goztepe?
EPA

Nije u planovima Crvene zvezde

Nekadašnji član Borca pojačava Goztepe?

Redove Crvene zvezde u januarskom prijelaznom roku bi mogao napustiti defanzivac Srđan Babić.

Ovaj mladi fudbaler koji je rođen u Banjaluci u Crvenoj zvezdi je još od 2017. godine, ali kako se ove sezone ne može pohvaliti svojim statusom, odlučan je u namjeri da napusti Ljutice Bogdana.

S obzirom da je izvjesno da se neće naigrati pored Degeneka, Milunovića i Pankova, mediji u Srbiji su objavili da bi 23-godišnji fudbaler svoju karijeru trebao nastaviti u Turskoj, gdje ga želi Goztepe.

Navodno je Goztepe ozbiljno zainteresovan da dovede nekadašnjeg člana Borca iz Banjaluke, a pitanje je jesu li Turci spremni i da izdvoje više stotina hiljada eura, jer u Crvenoj zvezdi žele da povrate dio novca koji su uložili u Babića. Doveli su ga, podsjetimo, iz Real Sociedada za 800.000 eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Goztepe na svom radaru također ima i bh. reprezentativca Adnana Kovačevića, koji je također štoper, a ostaje da se vidi za kojeg će se u konačnici odlučiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi