Prosinečki dobija posao u bivšem klubu?!

Ne žele ga samo u Azerbejdžanu

Prosinečki dobija posao u bivšem klubu?!

Robert Prosinečki, prema najavama medija iz susjedstva, neće dugo čekati na novi angažman.

Proslavljeni hrvatski fudbaler nije uspio u svojoj misiji da odvede BiH na Evropsko prvenstvo i prije nekoliko dana je otpušten, a čini se kako mu u ovom trenutku ne manjka ponuda za novi posao.

Najprije su iz Azerbejdžana stigli navodi kako je njihova reprezentacija zainteresovana da ponovo dovede Žutog na klupu, a nije isključeno ni da se Prosinečki vrati u još jedno staro jato, tačnije u Crvenu zvezdu.

Mediji u Srbiji pišu kako bi klupu Crvene zvezde uskoro mogao napustiti Vladan Milojević kojem grčki i kineski klubovi ne daju mira, a ukoliko sjajni stručnjak prihvati jednu od bogatih ponuda, na njegovo mjesto bi mogao stići upravo Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"U Crvenoj zvezdi su napravili listu potencijalnih kandidata na kojoj trenutno najbolje kotira bivši igrač Ivan Vukomanović, a u klubu razmišljaju također i o Prosinečkom", piše, između ostalog, Kurir.

Ne treba napominjati kako Prosinečki u Crvenoj zvezdi uživa legendarni status, a na Marakani se kao trener već imao priliku okušati od 2010. do 2012. godine. Bio mu je to i prvi samostalni angažman.

Top Komentari

Mostar
Sve ok Samo tamo nema pitona bureka. Sve buredzici, sirnica, krompiraca, zeljanica. Jedan je piton (burek)..
1 0
krndija26
novi dan, novi posao :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi