Nekadašnji kapiten Olimpika predstavljen kao veliko pojačanje Radničkog

Vidović potpisao za klub iz rodnog grada

Nekadašnji kapiten Olimpika predstavljen kao veliko pojačanje Radničkog

Radnički iz Kragujevca se pojačava za novu sezonu Prve lige Srbije, a mediji u komšiluku vjerovatno i najvećim pojačanjem "Crvenih đavola" smatraju Miloša Vidovića.

Miloš Vidović je jučer predstavljen kao novi igrač Radničkog, a riječ je o 30-godišnjem zadnjem veznom koji je dobro poznat bh. fudbalskoj publici.

On je od 2008. do 2014. godine nosio dres sarajevskog Olimpika, tima čiji je dosta vremena bio i kapiten. Nekoliko godina kasnije, Vidović se povezivao i sa mogućim dolaskom u FK Sarajevo, ali do istog nikada nije došlo.

Nakon Olimpika Vidović je sa dosta uspjeha nosio dres RNK Split sa kojim je u prvoj sezoni došao do play-offa za grupnu fazu Lige Evrope.

Potom je igrao za Slaven Belupo, da bi posljednji angažman prije povratka u rodni Kragujevac imao u kazahstanskom Shakhteru iz Karagande.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

MILOŠ VIDOVIĆ OBUKAO DRES RADNIČKOG Prvo pojačanje kragujevačkog tima za narednu sezonu je Miloš Vidović (31). Iskusni...

Posted by FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica on Saturday, July 18, 2020

Vidović je svoj fudbalski put počeo upravo u omladinskom pogonu Radničkog, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. Tu priliku će dobiti u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi