Nekadašnji lijevi bek Željezničara sutra potpisuje za Rođene?

Velež na pragu novog pojačanja

Nekadašnji lijevi bek Željezničara sutra potpisuje za Rođene? · Saznajemo

E. Čaušević

FK Velež jutros je objavio da je Kosta Manev novi igrač mostarskog kluba, a čini se da on neće biti zadnje pojačanje ovog ljeta.

U stručnom štabu Rođeni su se nakon prvog kola suočili s realnošću, zapravo vidjeli da postojeći igrački kadar ne može odgovoriti izazovima Premijer lige. Odlučili su prije svega dovesti pojačanja u zadnjoj linji.

Jutros je Velež objavio da je Manev potpisao ugovor na godinu dana, a ovaj makedonski igrač će biti pojačanje na štoperskoj poziciji. Nakon što je doveden štoper Rođeni su sada u potrazi za lijevim bekom.

Kako neslužbeno saznaje SportSport.ba iz Veleža su razgovarali s nekoliko imena, a najbliže dolasku u ovaj klub je Yani Urdinov. Ovaj fudbaler bi sutra trebao stići u Mostar na završnu rundu pregovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Urdinov ima iskustva igranja u Premijer ligi jer je godinu dana nosio dres Željezničara. Makedonac je za Želju nastupao 2013. godine, a zatim je otišao u poljski Widzew Lodz.

Prethodnih angažman Urdinov je imao u slovačkom Ruzomberoku za koji je igrao godinu dana, ali je postao slobodan igrač na kraju prošle sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hRASNICArULES
Smiješan klub, nikakvih ambicija i pojačanja, dovode igraca koji od aprila nije imao klub, ima Urinjski da ih razmontira na tvornicke postavke
0 10
chs1975mostar
Duda više odgovara za ibru,ovaj projekat koji je sad u toku u velezu Ibro je predstavio prije 8 godina.kad je sa olimpikom igrao u Mostaru 1:1 smijenili su ga u klubu.nisi imali sluha u klubu.ibro se vraca u velez prije tri godine svi znamo STA se desilo do evo ulaska u PL.od prosječnih igraca je napravio ekipu svoj je ruzultat pokazao do sad.nije se po završetku prosle sezone zaljcao da kupuje igrace tek tako,nego koliko para toliko muzike.cekao je sami finisch prelaznoga roka da moze da uzme igrace za jednu trecinu para od prije koliko su trazili.sto je veliki plus za klub .trenutno je velez u svim aspektima u jednoj pozitivnoj tranziciji prema uspješnom klubu sto i javno pozitivno prezentira.ja licno sam jos od 2000 govorio da se prvo treba napraviti stadion za uspjeh kluba,to sto si sve napisao protiv ibre je neosnovano sa činjenicama i argumentima sa stvarnim rezultatima u velezu koje vodi isti to to je odgovor za ibru fergusona
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi