"Neki su mislili da već mogu početi slaviti, ali smo mi odgovorili na terenu"
Leonardo Bonucci smatra da su igrači sjajnom igrom na terenu odgovorili na sve priče koje su se pojavljivale u posljednjih nekoliko sedmica

Igrač Juventusa nije krio emocije nakon utakmice

"Neki su mislili da već mogu početi slaviti, ali smo mi odgovorili na terenu"

S. Pašalić

Juventus je savladao Atletico Madrid sa 3:0 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Leonardo Bonucci je nakon utakmice izjavio da Juventus uvijek odgovara na terenu i da ih je veliki trener odveo u četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon što je izgubio prvu utakmicu sa 2:0, Juventus je u revanšu na krilima čudesnog Cristiana Ronalda pobijedio Atletico sa 3:0 i prošao u narednu fazu takmičenja.

"Ovo je velika noć za navijače Juventusa. Mnogo stvari je rečeno, i nakon prve utakmice i u posljednjih nekoliko dana, ali Juve uvijek odgovori na terenu. Sve što je rečeno nas je pogodilo kao ljude i to je izvuklo ono najbolje iz nas", rekao je Leonardo Bonucci nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imali smo četiri šanse i postigli tri gola. Oni su u prvoj utakmici uradili isto, iz dvije šanse su postigli dva gola", dodao je igrač Juventusa.

"Imamo sjajnog trenera koji nas je odveo u četvrtfinale. Znamo da je ovo nogomet i da ljudi ne praštaju greške, ali trener i ekipa su uspjeli prevazići sve probleme", zaključio je Bonucci.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi