Nekoliko igrača napušta Dinamo, stigla ponuda i za Amera Gojaka?

Na Maksimiru je veoma uzbudljivo ovog januara

Nekoliko igrača napušta Dinamo, stigla ponuda i za Amera Gojaka?

Endin Čaušević

Zagrebački Dinamo u prvom dijelu sezone ostavio je odličan utisak u Ligi prvaka.

Dinamo je imao veliku šansu da izbori osminu finala Lige prvaka, ali na kraju su Modri zakazali i nisu uspjeli izboriti ni mjesto koje vodi u Evropsku ligu.

No, mnogi igrači Dinama su odličnim igrama skrenuli pažnju na sebe. Mediji u Hrvatskoj pišu da će zagrebački klub ovog januara biti u velikom iskušenju jer ponude svakodnevno dolaze na njihovu adresu.

Kako piše index.hr Dinamo će ove zime sigurno napustiti nekoliko fudbalera. Marko Lešković će u drugom dijelu sezone igrati za Lokomotivu, dok će mladi golman Dinko Horkaš na posudbu u Zrinjski.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na izlaznim vratima je i Ivo Pinto koji se vraća u Portugal, a navodno sitgle su ponude i za bh. reprezentativca Amera Gojaka, te Nikolu Moru. No, klub njih ne želi prodati i zbog toga nisu željeli otkriti ništa više o ponudama koje su dobili.

Naravno, u centru pažnje je Dani Olmo koji je izrazio želju da napusti Dinamo, ali zagrebački klub čeka još uvijek pravu ponudu za španskog reprezentativca. No, jasno je da nas očekuje izuzetno zanimljiv prelazni rok kada je u pitanju Dinamo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi