Nema kraja lošim vijestima za Real Madrid

Povrijedili se Marcelo i Courtois

Nema kraja lošim vijestima za Real Madrid

E. Čaušević

Real Madrid je u nedjelju doživio neočekivan poraz u gostima protiv Betisa (2:1), ali lošim vijestima nakon ovog meča nema kraja za Kraljeve.

Madriđani su nakon poraza od Betisa izgubili lidersko mjesto u La Ligi jer je njihov kiks iskoristila Barcelona koja sada ima dva boda više. No, pored poraza od Betisa ovaj meč je zadao još nekoliko udaraca Zinedineu Zidaneu.

Naime, on je zbog povrede sredinom drugog poluvremena morao iz igre izvesti Marcela, dok je Thibaut Courtois povrijeđen branio veći dio ove utakmice.

Real Madrid je jutros objavio da su obojica bili na detaljnim pregledima i da ih očekuje pauza. Marcelo i Courtois će gotovo sigurno propustiti dvije naredne utakmice Reala, a to su mečevi protiv Eibara i Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sigurno da je najveći udarac za Zidanea što neće moći računati na ovaj dvojac na Etihadu u revanšu osmine finala Lige prvaka jer Real Madrid mora nadoknaditi zaostatak iz prvog meča (1:2).

Očekuje se da će na golu u ovim mečevima biti Areola, dok će na lijevom beku igrati Mendy.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi