"Nema razlike između mene i Messija, obojica preko TV-a gledamo Ligu prvaka"

Ibrahimović ponovo u centru pažnje

"Nema razlike između mene i Messija, obojica preko TV-a gledamo Ligu prvaka"

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je odlučio karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama i to u dresu LA Galaxyja.

Nakon što je ove sezone odigrao tek nekoliko utakmica u Manchester Unitedu odlučio je raskinuti ugovor s ovim klubom i potpisati za LA Galaxy u koji je imao namjeru doći još prije dvije godine.

Ibrahimović je odmah postao atrakcija u Americi, a svakodnevno se pojavljuje u medijima. Prije nekoliko dana nasmijao je sportsku javnost kada je odlučio odgovoriti na pitanje novinara koja je to razlika između njega i Lionela Messija.

"Zapravo ne postoji razlika između mene i Messija. Obojica gledamo ligu prvaka preko TV-a", poručio je Ibra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi