"Nemam ključeve tima za Zinedinea Zidanea, ali on će doći kad-tad"
Foto: EPA

Deschamps jasno poručio

"Nemam ključeve tima za Zinedinea Zidanea, ali on će doći kad-tad"

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane podnio je danas ostavku ne mjesto trenera madridskog Reala.

Nakon gotovo tri godine u kojima je osvojio čak devet trofeja, legendarni Francuz se odlučio na odlazak, a karijeru bi mogao nastaviti kao selektor reprezentacije Francuske.

Mnogi francuski mediji tvrde da će upravo Zidane naslijediti Didiera Deschampsa na klupi Trikolora, a o tome je danas govorio i francuski selektor.

"Nemam ključeve reprezentacije da mu dam. On će biti selektor Francuske. To mi je sasvim logično, a desiće se kad-tad", kratko je rekao Deschamps.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Velika je vjerovatnoća da će Francuzi angažovati Zidanea nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, posebno ako Trikolori ne ostvare dobar rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi