Bilbija: Ponosan sam što sam dio ekipe, imamo jako dobru reprezentaciju
FOTO: NFSBiH

Napadač Zrinjskog

Bilbija: Ponosan sam što sam dio ekipe, imamo jako dobru reprezentaciju

H. Zilić

Napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija dobio je poziv selektora Ivayla Peteva nakon sjajne sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Bilbija je rođen 2. novembra 1990. godine u Banjaluci. Član je prvaka Bosne i Hercegovine Zrinjskog, a u karijeri je nastupao za Borac, Vojvodinu, Sarajevo, RNK Split i Gangwon.

U minuloj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine postigao je 33 gola.

Nakon treninga sa Zamjevima, Bilbija je iznio i prve utiske.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Utisci su jako dobri. Sve su ovo naša najveća imena i ponosan sam što sam dio ekipe. Dobro se radi, selektor ima neke zahtjeve, sve je dobro. Imamo jaku dobru reprezentaciju. Treba vjerovati u pozitivan rezultat", rekao je Bilbija i dodao:

"Znam dosta igrača, ali Pukki je najveća finska opasnost, znamo gdje igra, znamo kako su prijašnji mečevi završavali. Ostale selekcije su izjednačene i Crna Gora i Rumunija, ali u Finskoj nam treba pozitivan rezultat za dobar nastavak takmičenja."

Top Komentari

pjanke.sa
Ee sto si plako da dobijes sako oooo Hajde da te vidimo sada majstore.
3 0
MUN
Bilbija.........Fuuuuuujjjjjjj....
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije