Loše vrijeme i kiša ništa nisu poremetili: Zmajevi danas trenirali u dvije grupe
Foto: D. Kurbegović

Pripreme za Ligu nacija

Loše vrijeme i kiša ništa nisu poremetili: Zmajevi danas trenirali u dvije grupe

Eldar Ganibegović

A reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas u TC NS/FS BiH u Zenici još jedan trening koji nije spriječilo ni loše vrijeme propraćeno kišom.

Zmajevi su trenirali podijeljeni u dvije grupe od 15, odnosno 16 igrača. U prvoj grupi su trenirali: Ćetković, Hadžikadunić, Kovačević, Barišić, Gazibegović, Dedić, Prcić, Danilović, Bešić, Hotić, Duljević, Demirović, Menalo, Bilbija i Kodro.

Nakon njih su trening odradili Šehić, Vasilj, Ahmedhodžić, Saničanin, Miličević, Kolašinac, Ćivić, Sušić, Hadžiahmetović, Krunić, Gojak, Cimirot, Pjanić, Stevanović, Džeko i Prevljak.

Reprezentativci su u dobroj formi došli na pripreme i bez problema odrađuju sve obaveze koje je pred njih stavio stručni štab predvođen selektorom Ivaylom Petevom, te sve protiče u pozitivnoj atmosferi, javio je N/FSBiH na svojoj zvaničnoj stranici.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, prva utakmice čeka nas u subotu protiv Finske u gostima, tri dana kasnije u Zenicu stiže Rumunija, 11. juna gostujemo Crnoj Gori, a 14. juna bit ćemo domaćini Finskoj.

Preostala dva meča čekaju nas u septembru kada ćemo gostovati Rumuniji i dočekati Crnu Goru. 

Top Komentari

enko
Treca grupa,vico,izvrsni odbor,menadjeri i tajkuni.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi