U Premijer ligi BiH dobili udarac od kojeg se teško oporaviti, ali im je Gudelj razgalio srca

Sjajan gest reprezentativca Srbije

U Premijer ligi BiH dobili udarac od kojeg se teško oporaviti, ali im je Gudelj razgalio srca

Edmir Škorić

Reprezentativac Srbije i nogometaš Seville, Nemanja Gudelj, pomogao je radu bh. kluba tako što je donirao opremu omladinskoj školi.

Nemanja Gudelj je rođen u Beogradu, ali korijene ne zaboravlja. Njegov otac Nebojša je Trebinjac, pa je nogometaš Seville odlučio da pomogne najmlađim selekcijama bivšeg prvaka BiH.

"Nemanjin otac Nebojša, koji je prve fudbalske korake napravio u Trebinju, ranije je u nekoliko navrata donirao opremu za naše omladince. Nemanja, hvala ti od srca i sve najbolje u novoj sezoni!", poručili su iz Leotara.

Leotar je prošle sezone ispao iz Premijer lige i takmičit će se u Prvoj ligi RS, a s obzirom na to kakve uslove za rad ima većina klubova u našoj zemlji, svaka pomoć je dobrodošla, naročito kada se radi o pomoći za one najmlađe koji tek treba da ostvare svoje karijere.

Leotar kao prvi osvajač Premijer lige svakako ima posebno mjesto u ovom takmičenju, no pitanje je kada će se na Policama ponovo gledati utakmice najvišeg ranga bh. nogometa...

Oglasi

Nemanja Gudelj je već dugi niz godina u Sevilli, a njegov otac Nebojoša, koji je karijeru počeo u Leotaru, kasnije je bio član Partizana, te španskih timova Logronesa i Leganesa, da bi u Nizozemskoj okončao karijeru. Igrao je za Bredu i Spartu Rotterdam, a u Bredi radio i kao trener.

Njegov stariji sin Dragiša također je nogometaš, te je nekada igrao za omladinske selekcije Srbije.

Što se tiče Nemanje Gudelja, nedavno je produžio ugovor sa Sevillom. Na potpis je došao u društvu djevojke Anastasije Ražnatović i sa crnim šeširom na glavi, ali to je morao da uradi kako bi sakrio ožiljke poslije operacije transplatacije kose.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je imao dugu kosu bilo je jasno da ona opada sve brže, te je odlučio da iskoristi ljetnu pauzu kako bi ju presadio. Operaciju je radio u Istanbulu i zbog toga je nedavno nosio šešir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi