Šešir na glavi krije ožiljke, za ruku ga drži Cecina kćerka, a on nikada nije bio ponosniji

Gudelj produžio ugovor sa Sevillom

Šešir na glavi krije ožiljke, za ruku ga drži Cecina kćerka, a on nikada nije bio ponosniji

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Nemanja Gudelj danas je produžio ugovor sa Sevillom, ali na potpisu ugovora mnogi su bili iznenađeni njegovim stajlingom. No, ubrzo je postalo jasno zašto Gudelj nije skidao crni šešir, a podrška svo vrijeme bila mu je djevojka Anastasija Ražnatović.

Gudelj je u Sevillu stigao još na ljeto 2019. godine iz kineskog GZ Evergrandea kao slobodan igrač i pokazao se kao dobro pojačanje.

Ovaj 31-godišnjak posebno je blistao u prošloj sezoni i bio je jedan od najboljih igrača Seville. S španskim klubom uspio je da osvoji Evropsku ligu, a čelnici Seville odlučili su Gudelja nagraditi na najbolji način.

Gudelju su ponudili novi ugovor koji je on prihvatio, te je danas stigao na potpis. Gudelj je sa španskim klubom potpisao saradnju do ljeta 2026. godine, no to nije bila glavna tema fudbalske javnosti.

Naime, u centru pažnje je zanimljiv stajling kojeg je Gudelj imao na današnjem potpisu ugovora sa Sevillom.

Oglasi

Dominirala je crna boja, ali se posebno istako šešir kojeg je nosio na glavi. Obično nije često da u takvim izdanjima gledamo fudbalere, ali je Gudelj imao opravdan razlog zašto šešir nije skidao s glave.

Šešir mu je pomogao da sakrije ožiljke koje ima na glavi nakon operacije koju je imao prošle sedmice u Turskoj gdje je Gudelj išao na presađivanje kose.

Iako je imao dugu kosu bilo je jasno da on opada sve brže, te je odlučio da iskoristi ljetnu pauzu kako bi ju presadio. Operaciju je radio u Istanbulu i zbog toga je danas nosio šešir.

Također, podrška na potpisu novog ugovora sa Sevillom bila mu je i djevojka Anastasija Ražnatović koja je inače kćerka turbofolk pjevačice Cece.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gudelju nije prvi put da je u vezi s nekom pjevačicom jer je prije Anastasije bio u ljubavnoj romansi s Sanjom Vučić, ali njihova veza nije dugo potrajala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi