Nemanja Matić objavom na Instagramu raspametio navijače Srbije

Kupio ih za sva vremena

Nemanja Matić objavom na Instagramu raspametio navijače Srbije

Vezni fudbaler Manchester Uniteda i reprezentacije Srbije Nemanja Matić kupio je navijače ove reprezentacije za sva vremena.

Njegova Srbija je pobijedila Kostariku sa 1:0 u prvom meču na Svjetskom prvenstvu, a pred sami kraj susreta Nemanja Matić je imao konflikt sa pola klupe Kostarike zbog toga što mu jedan od članova stručnog štaba ove reprezentacije nije htio dati loptu da izvede aut.

Nakon susreta bilo je mnogo govora o ovom incidentu, a i sam Matić je odlučio da se kratko oglasi te je uz priloženu fotografiju stavio kratak opis na Instagram.

"Ne dam ja na tebe", poručio je Matić uz zastavu Srbije, a to je odmah naišlo na brojne pohvale iz rodne mu zemlje čiji su navijači ostali oduševljeni.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ne dam ja na tebe 🇷🇸

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti