Svi su sinoć gledali samo u Ronalda: Šta je Portugalac rekao u kameru dok je napuštao Old Trafford?

Oprostili se od navijača za ovu sezonu

Svi su sinoć gledali samo u Ronalda: Šta je Portugalac rekao u kameru dok je napuštao Old Trafford?

Endin Čaušević

Manchester United je sinoć na svom terenu pobijedio Brentford sa 3:0, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Cristiano Ronaldo.

Crveni đavoli konačno su uspjeli koliko-toliko da usreće svoje navijače i dođu do nova tri boda i zadrže šanse da nekim čudom izbore na kraju plasman u Ligu prvaka.

Za Manchester United je ovo bila posljednja utakmica na Old Traffordu ove sezone jer će u preostala dva kola Premiershipa ovaj tim gostovati Brightonu i Crystal Palaceu.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Ronaldo koji je prema mišljenju engleskih medija možda odigrao i svoj posljednji meč za Manchester United na Teatru snova, ali navijači ovog kluba ne misle tako pogotovo nakon što su čuli šta je rekao dok je izlazio s terena.

Poznato je da se u posljednje vrijeme sve više piše o tome da će Ronaldo nakon samo jedne sezone napustiti United, a jučer su pojedini engleski mediji čak objavili da je moguće da se vrati u Real Madrid.

Ronaldo je sinoć uspio zabiti jedan gol i dobio je velike ovacije kada je izlazio s terena jer je ove sezone daleko najbolji igrač Manchester Uniteda.

Mnogi su posmatrali njegovo ponašanje tokom izlaska s terena jer je bilo jasno da je Ronaldo dosta emotivan. Dok ga je kamera snimala nešto je rekao, a engleski mediji su objavili da je poručio jasno: "Nisam završio".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li je ovo bila posljednja utakmica Ronalda na Old Traffordu za Manchester United ili se od navijača samo oprostio za ovu sezonu ostaje nam da vidimo. Veliku ulogu u svemu tome će igrati činjenica da li će United izboriti Ligu prvaka ili ne.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...samo nek ne siluje zene i ne tuce djecu po tribinama i sve je super.
0 9
hake
C'mon finish! Iz čega budale medijske neće sve vijest izvuć i izmislit. Liku je do****ilo da ga snimatelj prati i gura mu kameru u facu nakon čega Ronaldo istom govori na lijep način : ajde završi. A dnovinari ufurali sebi spiku da je Ronaldo nešto rekao drugo. Kakvi medijski parmaci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi