Primitivazam na djelu fudbalera iz Srbije pred milionima ljudi!

Stojković će ga voditi u Katar

Primitivazam na djelu fudbalera iz Srbije pred milionima ljudi!

A. Čaušević

Novi vulgaran gest stiže sa terena Lige patice, ovaj put glavni akter sramotnog poteza bio je Nemanja Radonjić, reprezentativac Srbije i član Torina. Sve se dešavalo tokom utakmice protiv Rome.

Ubrzo nakon izjednačujućeg gola Rome za konačnih 1:1 duboko u sudijskoj nadoknai Srbin se posvađao s Gianlucom Mancinijem koji ga je odgurnuo prilikom borbe za jednu loptu.

Scna između Radonjića i Mancinija odmah je postala viralna na internetu. Broj 49 torinskih Bikova je pokušao spriječiti defanzivca Rome u namjeri da izvede ubacivanje sa strane.

Manciniju se to nije svidjelo te ga je odgornuo skoro da ga je uhvatio za vrat. U tom se trenutku Radonjić odmiče i počinje galamiti prema Manciniju.

Srbijanski fudblaer se sa Italijanom obračao na maternjem jeziku, a jasno se može pročitati s njegovih usana da je spominjao "pušenje" njegovog spolovila.

Oglasi

Na Radonjićevu sreću sve se dogodilo dok je bio leđima okrenu sudiji Rapuanu, koji takvo ponašanje nije vidio baš najbolje te nije isključio ofanzivca Torina.

Inače, ovaj 26-godišnjak je ljetos stigao u Torino na posudbu iz Marseillea te mu za sada ide vrlo dobro pošto je na 16 mečeva postigao četiri gola te upisao dvije asistencije.

Nešto slično je uradio i Mbappe 

Vulgaran gest viđen je i na utakmici PSG - Auxerre kada se za međunožje uhvatio Kylian Mbappe s namjerom da ponizi jednog gostujućeg igrača.

Francuska zvijezda se za vlastito spolovilo držala u tunelu, a sve je snimila nadzorna kamera i snimak je postao viralan za kratko vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/deprtes4parodia/status/1591820951490285570[/twitter]

Otkriveno je da je Mbappeov gest bio usmjeren prema Kaysu Ruiz-Atilu, ali još uvijek nije poznato šta je pozadina ovog gesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi