Nemanja Vidić je uspio isprovocirati svakog navijača Liverpoola samo jednom jedinom rečenicom

Dira tamo gdje ne bi trebao

Nemanja Vidić je uspio isprovocirati svakog navijača Liverpoola samo jednom jedinom rečenicom

E. Čaušević

Najveći derbi u Engleskoj igra se sutra na Old Traffordu kada će Manchester United ugostiti Liverpool u meču 27. kola engleskog Premiershipa.

Derbi Uniteda i Liverpoola je sigurno najveća utakmica u Premiershipu, a rivalstvo ovih klubova traje skoro od samog osnivanja ove lige. Sigurno da nas na Old Traffordu očekuje strašna utakmica jer oba tima će ići na pobjedu, te nas raduje što se nalaze u jako dobroj formi.

Liverpool ne smije kiksati jer žele zadržati prvo mjesto u Engleskoj, dok se United bori za četvrtu poziciju koja vodi na kraju sezone u Ligu prvaka. Tenzije pred ovaj meč su uvijek na najvećem nivou, a provokacije stižu iz oba tabora.

Zanimljivo da se pred ovu utakmicu oglasio i legendarni Nemanja Vidić koji nije baš omiljen kod navijača Liverpoola. Nakon izjave koju je dao pred današnji meč sigurno je da će ga na Anfieldu još više "uzeti na zub" jer je dirao tamo gdje ne smije, a to je Virgil van Dijk.

Bivši kapiten Crvenih đavola izjavio je da za njega Van Dijk nije tako dobar kao što se priča, te da ga mediji previše hvale. No, gnjev navijača Redsa izazvao je rečenicom da je od Van Dijka bolji čak i Phil Jones.

"Phil Jones igra odlično u prethodnim utakmicama i on se popravio nakon što je došao Solskjaer. Ne bih nikada pristao na to da dovedemo nekog igrača Liverpoola. Pa, čak ni tog Van Dijka jer je za mene Jones dosta bolji fudbaler od njega. Mi imamo svoje igrače i ne trebaju nam njihovi, jedino možda ukoliko je obratno", rekao je Vidić.

Kvote za ovaj susret će vas iznenaditi

Što se tiče kladionica mnogi su iznenađeni kvotama za sutrašnji okršaj Uniteda i Liverpoola. Jasno je da se obje ekipe nalaze u sjajnim formama, ali je veliko izenenađenje što je tolika razlika među kvotama za ovaj duel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United odavno nije bio u lošijoj situaciji na kladionicama protiv ljutog rivala iako igraju na domaćem terenu. Kvota na Liverpool je dosta manja, no ne bi bilo iznenađenje ukoliko sutra bude kec, a ovu kvotu ne smijete propustiti.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti sve kvote za sutrašnji okršaj na Old Traffordu i to na OVOM linku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SakeArsenal
Ko' da se on nešto pita
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi